Papegøjeskole

 

Lær at træne din papegøje eller parakit

Papegøjeskole, kom et skridt videre

 

Gør problemer til opgaver.

 

Papegøjer kan være de mest misforståede af alle dyr, der holdes som kæledyr i dag.

En papegøje er et meget intelligent dyr, som kræver meget af dig som ejer. Uønsket papegøje adfærd er hovedårsagen folk opgiver deres værdsatte kæledyr. Meget af den problemadfærd vi ser med papegøjer i dag er direkte forbundet til instinkter, men som ofte er misforstået. Den kræver samvær og udfordring, og den kræver at blive forstået. Vi skal lære at kommunikere med vores nye familiemedlem, og hvordan gør vi det ?

 

En af de opgaver vi har er, at lære arten at kende. Hvad er dennes force og hvilken udfordringer kan vi sandsynligvis løbe ind i med tiden. Vi skal lære papegøjens kropsprog og lyde at kende, og vi skal lære at "styre" vores. Vi skal lære gode træningsmetoder at kende, så vi kan opbygge tilliden og forståelsen mellem os og vores papegøje, samt at få det bedste og sjoveste samarbejde med den

 

Vi skal huske at disse fugle lever i meget lang tid, så hvorfor ikke give den de bedste muligheder og nyde hvert øjeblik !!

 

Papegøjeskolen MACAW har en Facebook side, Klik her. Her kan du nemt følge de kurser, seminar og workshop mm. der bliver slået op.

 

Papegøjeskolen kan tilbyde følgende:

 

Download programmerne i pdf

 

 

Ved alle kurser, seminar og worshop, kan der forekomme ændringer, mht priser og dato.

Tilmeldingerne er bindende, og medbringer man sin papegøje, er det på eget ansvar.

OneWeb 2012 © Copyright