Træning

 

Træn din papegøje og find en ny verden

Træning, en vigtig grundsten

 

Forstå din gøje og den vil forstå dig

 

Papegøjer er intelligente , underholdende og smukke. De har underholdt og frustrerede mennesker i hundreder af år. De er papegøjer, enestående på deres egen måde, og fortjener deres egen identitet og behandling. Deres naturlige adfærd er fremmed for de fleste mennesker. De kan udvikle et unikt forhold til de mennesker som ønsker papegøjen som kæledyr.

 

De kan også være de mest misforståede og frustrerende af alle dyr, der normalt holdes som kæledyr i dag . Kernen i problemet er forbundet med udfordringen om at forstå deres kompleks adfærd. Oftest kan en uønskede adfærd hos papegøjen, være roden til et had-kærlighedsforhold , hvilket i sidste ende kan resultere i ejeren må skille sig af med sit kæledyr.

 

Papegøjer forsøge at kommunikere med mennesker gennem kropssprog, handlinger og vokaliseringer. Papegøjens grundlæggende adfærd giver dig mulighed for at forstå, hvad papegøjer siger til dig. Kendskab til disse adfærdsmønstre vil give dig en bedre forståelse for grundlaget for en vellykket kommunikation med din fjedrede kammerat.

 

1 . Træningsmetoder Læs mere : klik her

2 . Basis træning Læs mere : klik her

3. Videregående træning Læs mere : klik her

4. Socialisering Læs mere : klik her

 

 

At lære om en papegøjes naturlige adfærd og udvikling og kunne læse fuglens kropssprog, vil kræve en ekstra indsats. Når en papegøje ejer begynder at forstå, hvad deres papegøje udtrykker gennem sit kropssprog, vil den tid man har sammen være vel belønnet. Lyt til, hvad de fortæller dig. De fortjener intet mindre.

 

 

OneWeb 2012 © Copyright