Links

 

Til mere viden

Links, Fugleinternater mm.

 

 

Papegøjeinternatet

 

Papegøjeinternatet startede i 2009 for at give blivende hjem til nogle af de mange papegøjer, der ellers havde en omflakkende tilværelse. Mange mennesker er ikke klar over, at en papegøje kan have en intelligens der svarer til et 4 årigt barns, og det er nok også derfor, at papegøjer er et af de mest misforståede kæledyr.

 

Lars-Erik Sieg

Tlf: 22564175

 

 

Papegøjehjemmet

 

Jeg startede Papegøjehjemmet i 2008, men har haft papegøjer siden 1990, med det formål at give papegøjer en ny chance og et blivende hjem. Her er der plads til alle typer papegøjer, både de velfungerende, og dem der er blevet en prøvelse for ejerene.

Alfa og omega her er, at tilbyde papegøjerne det absolut bedste hjem med hensynstagen til deres fortid.

 

Marianne Simonsen

FB: Papegøjehjemmet

www.papegoejehjemmet.dk

 

 

Fugleinternatet

 

Fugleinternatets mission, er at skabe et værdigt, nyt og bedre liv for så mange fugle så muligt, der lever under kummerlige forhold, eller risikerer at komme til dette. Vores mission er at hjælpe de uønskede, de der ikke har optimale forhold, de der af en eller anden grund ikke kan beholdes, og dem der findes i naturen og ikke har en ejer. Og vores mission er, at yde fuglene den pleje de fortjener, som var de vores egne. Yde vejledning, guidning og et sikkert blivende hjem.

 

Kontakt

Fugleinternatet

Ingerbyvej 10

4540 Fårevejle.

Mail: fugleinternatet@skrivnu.dk

Tlf.: 2235 3760

 

FB: Fuglelivet

 

 

 

OneWeb 2012 © Copyright